De bouw van Park Beresteyn gaat starten!

Goed nieuws: de bouw van Park Beresteyn, het nieuwbouwproject met prachtige appartementen in Voorschoten, gaat van start. Ruim 70% is inmiddels verkocht. Dit najaar wordt gestart met de voorbereidende werkzaamheden. De daadwerkelijke bouw start begin 2023.

In de appartementen in Park Beresteyn is het wonen binnen prachtig bosrijk gebied. In drie kleinschalig opgezette villa’s komen 43 comfortabele drie- en vierkamerappartementen en penthouses, geheel met het oog op de natuur en privacy. De appartementen en bijbehorende gemeenschappelijke parkachtige tuin worden zo ingericht dat iedere bewoner zich hier volop in rust bevindt. De appartementen bevatten daarnaast alle luxe om prettig te wonen, tezamen met de veelvoud aan faciliteiten en ontspanning wat in (de buurt van) Voortschoten te vinden is.

Nog enkele appartementen beschikbaar

Het verkoopteam voert wekelijks gesprekken met overige belangstellenden. Dat is niet zo vreemd, want behalve de luxe van de appartementen is ook de bosrijke omgeving buitengewoon aantrekkelijk.

Ben je geïnteresseerd in dit mooie project? Bekijk alle beschikbare bouwnummers en projectinformatie op de projectpagina of neem contact met ons op!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens