Nieuws

Regelmatig plaatsen wij nieuwe informatie over de projecten die te koop komen, in de verkoop of in aanbouw zijn. Daarnaast kom je nieuwtjes tegen die interessant kunnen zijn om te weten wanneer je nieuwbouw koopt of recent hebt gekocht.

Team nieuwbouw wenst u fijne feestdagen toe! Ook in 2023 staan we voor u klaar om uw woondromen waar te maken.

22 dec. 2022

Woensdag 2 november was het feest op de bouwplaats van Het Fortuyn van Voorschoten: de bouw van fase 1 is gestart! Kopers en andere betrokkenen hebben geproost op een voorspoedige bouw. Daarnaast konden kopers alvast kennismaken met hun toekomstige buurtgenoten.

08 nov. 2022

Ben jij op zoek naar een royale nieuwbouwwoning in een groene en toekomstbestendige wijk? Dan is Het Fortuyn van Voorschoten wat voor jou! Hier zijn nog enkele halfvrijstaande villa’s te koop met standaard woonoppervlaktes variërend van 144 tot 150 m².

18 okt. 2022

Landelijk wonen in een kleinschalig nieuwbouwproject, maar ook profiteren van het gemak van grote steden als Leiden en Alphen aan den Rijn in de buurt? Het kan in Zonnebeekweide! In dit nieuwbouwproject in Woubrugge zijn nog een aantal woningen te koop.

10 okt. 2022

Goed nieuws: de bouw van Park Beresteyn, het nieuwbouwproject met prachtige appartementen in Voorschoten, gaat van start. Ruim 70% is inmiddels verkocht. Dit najaar wordt gestart met de voorbereidende werkzaamheden. De daadwerkelijke bouw start begin 2023.

22 sep. 2022

Wonen in Het Fortuyn van Voorschoten is volop genieten van ruimte en comfort, in een groene en waterrijke omgeving. En ook jij kunt hier deel van uitmaken! Er zijn op dit moment namelijk nog enkele duurzame en energiezuinige woningen te koop in dit nieuwbouwproject.

08 sep. 2022

Op een unieke locatie in Voorschoten, midden in de bosrijke omgeving van park Beresteyn, komt een bijzonder nieuwbouwproject. In drie kleinschalig opgezette villa’s komen 43 comfortabele drie- en vierkamerappartementen en penthouses. En ook jij kunt hier wonen!

01 sep. 2022

In park Beresteyn in Voorschoten komt een bijzonder nieuwbouwproject met 43 luxe koop­appartementen en penthouses. De appartementen zijn verdeeld over drie kleinschalige villa’s rond een binnentuin en prachtig gelegen tussen het groen.

14 jul. 2022

Onlangs is de elfde woning in de Robijnhof verkocht. Dit betekent dat er is voldaan aan de opschortende voorwaarde en dat de bouw kan gaan starten!

20 mei 2022

Morgen, donderdag 31 maart om 17.00 uur sluit de inschrijving van de tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten!

30 mrt. 2022

Benieuwd naar de prachtige omgeving van Park Beresteyn? Goed nieuws! Zaterdag 9 april openen we de deuren van het landgoed van het landgoed voor belangstellenden.

25 mrt. 2022

Vandaag start om 09.00 uur de inschrijving voor het nieuwbouwproject Het Fortuyn van Voorschoten Fase II! 

22 mrt. 2022

Wanneer je bezig bent met een nieuwbouwproject, komt er vaak meerwerk om de hoek kijken. Maar wat houd meerwerk in? En waar moet je over nadenken?

21 mrt. 2022

Lommerrijke lanen en plantsoenen, uitzicht over het water en volop ruimte en comfort; dat is wonen in Het Fortuyn van Voorschoten! Volgende week start de verkoop!

17 mrt. 2022

Er gebeurt momenteel veel op locatie! Benieuwd? Lees en kijk dan verder! 

15 mrt. 2022

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens