Nieuws

Regelmatig plaatsen wij nieuwe informatie over de projecten die te koop komen, in de verkoop of in aanbouw zijn. Daarnaast kom je nieuwtjes tegen die interessant kunnen zijn om te weten wanneer je nieuwbouw koopt of recent hebt gekocht.

Op zaterdag 2 december a.s. vindt een nieuwe editie plaats van de ERA Open Huizen Route. In Leiden is de laatste beschikbare woning van de Robijnhof tussen 11:00 en 15:00 uur te bezoeken. Kom langs en ontdek deze royale woning!

23 nov. 2023

Op 13 oktober a.s. gaat een nieuwe fase van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk in verkoop. Een fase waarin je kunt kiezen uit 24 ruime eengezinswoningen en statige herenhuizen. De online inschrijving opent aanstaande vrijdag om 12.00 uur.

12 okt. 2023

Wilt u eind dit jaar wonen op deze mooie plek in Leiden, grijp uw kans!
Er zijn nog twee woningen met garage beschikbaar!

De kwaliteiten van nieuwbouw zonder een overbrugging, hoe mooi is dat! Wat een gemak.

29 aug. 2023

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning dan kom je vaak de afkorting v.o.n. tegen. Deze afkorting staat voor 'vrij op naam'. Maar wat betekent het eigenlijk als je een woning vrij op naam koopt?

01 aug. 2023

Met de zomervakantie voor de deur maken veel mensen zich klaar om op vakantie te gaan. Maar voordat je de deur dichttrekt en vertrekt naar je vakantiebestemming, is het belangrijk om nog aandacht te besteden aan de volgende punten, zodat je onbezorgd op reis kunt.

01 aug. 2023

Denk je aan ‘energie besparen’, dan denk je al snel aan besparen in de wintermaanden. Maar wist je dat je ook in de zomer op verschillende manieren kunt besparen op energie? De volgende zomerse tips gaan je hierbij helpen.

16 jun. 2023

Een nieuwe woning kost veel geld. Wil je je woning het liefst uitbreiden, maar heb je er op dit moment het geld niet voor, dan kies je er wellicht voor om dit later te doen. We nemen je mee in de voor- en nadelen van het later uitbouwen.

30 jan. 2023

Je hebt jouw droomhuis op het oog, dus het is tijd voor... het afsluiten van je hypotheek. Een complex proces waarbij je te maken hebt met veel te maken keuzes en variabelen, afhankelijk van jouw situatie. Met deze tips maak je het nét iets makkelijker.

30 jan. 2023

Als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht, kun je waarschijnlijk niet wachten om te verhuizen naar jouw nieuwe droomwoning. Om de bouw te kunnen volgen organiseert de aannemer vaak zogenoemde kijkdagen en een inmeetdag. Wat kun je op deze dagen verwachten?

30 jan. 2023

Het wordt weer kouder buiten. Dan is het fijn als het binnenshuis heerlijk warm en behaaglijk is. Tocht kan dan een vervelende spelbreker zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw woning tochtvrij wordt? We geven je enkele tips.

28 nov. 2022

Wanneer je huis wordt opgeleverd, vindt er een opleveringskeuring plaats. Tijdens deze keuring kan het zijn dat er een proces-verbaal wordt opgesteld. Dit klinkt misschien heel spannend, maar dat valt gelukkig mee. Wij leggen uit wat het inhoudt.

24 nov. 2022

Woensdag 2 november was het feest op de bouwplaats van Het Fortuyn van Voorschoten: de bouw van fase 1 is gestart! Kopers en andere betrokkenen hebben geproost op een voorspoedige bouw. Daarnaast konden kopers alvast kennismaken met hun toekomstige buurtgenoten.

08 nov. 2022

In de woonwijk de Hoge Mors zijn nadat de appartementen zijn opgeleverd, inmiddels ook de contouren van de twee-onder-een kap woningen zichtbaar.

31 okt. 2022

Ben jij op zoek naar een royale nieuwbouwwoning in een groene en toekomstbestendige wijk? Dan is Het Fortuyn van Voorschoten wat voor jou! Hier zijn nog enkele halfvrijstaande villa’s te koop met standaard woonoppervlaktes variërend van 144 tot 150 m².

18 okt. 2022

De verkoop van Westvaartpark fase 2a in Hazerswoude-Rijndijk is in volle gang, maar er liggen nog kansen om een prachtige energiezuinige woning te bemachtigen! Lees snel verder en ontdek wat deze fase van Westvaartpark jou te bieden heeft.

18 okt. 2022

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens