Checklist voor het kiezen van een dakraam

De zolder staat altijd bekend als een donkere plek. Je kan van deze plek een prachtige kamer maken door een dakraam te plaatsen! Lees voor de aankoop deze tips door!

Uitzettuimerlvenster
Een uitzettuimelvenster is het meest gebruikte dakraam. Dit raam kan je automatisch of handmatig bedienen en kantelt open naar buiten. Hierdoor laat je veel licht en lucht binnen, wat goed is voor de natuurlijke ventilatie. Het raam is gemakkelijk te bedienen.

Balkonvenster
Dit dakraam is de laatste jaren steeds populairder. Met het balkonvenster tover je je dakraam in enkele seconden om tot een heus balkon. Het bovenste deel van het raam scharniert naar boven, terwijl het onderste deel klapt naar buiten als een balkonreling, waardoor je gelijk extra beenruimte hebt. Je geniet hierdoor van een panoramisch uitzicht met veel frisse lucht en lichtinval. Het raam is uiteraard ook te openen zonder het onderste deel te openen. Vanwege het feit dat het eigenlijk een raam is, heb je geen vergunning nodig voor je eigen balkon, ideaal!

3-in-1-dakraam
Als je jouw schuine dak wilt omtoveren tot een bron van licht, is het 3-in-1-dakraam misschien wel iets voor jou! Dit dakraam bestaat namelijk uit 3 verschillende ramen in 1 montage. Deze ramen zijn apart van elkaar te bedienen en goedkoper dan 3 losse dakramen installeren. De twee buitenste ramen zijn te openen en door de slanke kozijnen komt er veel daglicht binnen.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens