Bouw Het Fortuyn van Voorschoten gestart

Woensdag 2 november was het feest op de bouwplaats van Het Fortuyn van Voorschoten: de bouw van fase 1 is gestart! Kopers en andere betrokkenen hebben geproost op een voorspoedige bouw. Daarnaast konden kopers alvast kennismaken met hun toekomstige buurtgenoten.

Het Fortuyn van Voorschoten komt op de locatie van de voormalig Intratuin. In totaal komen er 96 karakteristieke koopwoningen in verschillende varianten: Laan-, Vliet- en Patsoenwoningen en Halfvijstaande en Vrijstaande villa's. De woningen van de eerste fase zijn inmiddels verkocht, maar in fase 2 zijn nog enkele fraaie woningen te koop.

Interesse?

Heb jij interesse in wonen in Het Fortuyn van Voorschoten en wil je weten wat deze nieuwbouwwijk jou te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou, welke woning het beste bij jou past.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens