Laatste halfvrijstaande villa's te koop in Het Fortuyn van Voorschoten

Ben jij op zoek naar een royale nieuwbouwwoning in een groene en toekomstbestendige wijk? Dan is Het Fortuyn van Voorschoten wat voor jou! Hier zijn nog enkele halfvrijstaande villa’s te koop met standaard woonoppervlaktes variërend van 144 tot 150 m².

De halfvrijstaande villa’s zijn van zichzelf al heerlijk ruim en kunnen indien gewenst verder uitgebreid worden met bijvoorbeeld een uitbouw. Op de begane grond beschikken ze over een fijne leefkeuken en ruime living. Via de openslaande deuren in de living kom je in de fijne achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. De tweede verdieping is al ingedeeld en beschikt over nog een extra (vierde) slaapkamer en een technische ruimte voor onder meer de wasmachine en wasdroger.

Ook het parkeren is bij deze woningen geen probleem. Iedere halfvrijstaande villa heeft namelijk een eigen garage/berging en de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Ook fijn om te weten: de woningen zijn gasloos, voorzien van een duurzame WKO-installatie met bodemwarmtepomp en zijn dankzij de vloerverwarming zeer comfortabel. De halfvrijstaande villa’s zijn nog beschikbaar vanaf € 874.000,- v.o.n.

Interesse?

Zie jij jezelf al wonen in zo’n halfvrijstaande villa in Het Fortuyn van Voorschoten? Wacht dan niet langer en neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens