Nog enkele woningen te koop in Westvaartpark fase 2a

De verkoop van Westvaartpark fase 2a in Hazerswoude-Rijndijk is in volle gang, maar er liggen nog kansen om een prachtige energiezuinige woning te bemachtigen! Lees snel verder en ontdek wat deze fase van Westvaartpark jou te bieden heeft.

Van verandawoningen en eengezinswoningen tot twee-onder-één-kap-woningen en geschakelde villa’s; in Westvaartpark fase 2a vind je het allemaal! Zo is er in dit nieuwbouwproject dus altijd wel een woning die bij jou past.

De woningen zijn van alle gemakken voorzien, inclusief een complete keuken en badkamer met sanitair. Een groot deel van de woningen in Westvaartpark wordt Energie Neutraal gebouwd (ENG), een andere deel Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. De woningen worden gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. Zo ontstaat een splinternieuwe wijk boordevol oer-Hollands karakter.

Interesse?

Heb jij interesse in wonen in Westvaartpark en wil je weten welke nieuwbouwwoningen er nog beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens